
Forskningsenheden i Staben
Forskningsenheden i Staben bidrager til at forbedre behandlingskvalitet og patienttilfredshed på Sjællands Universitetshospital og i resten af Region Sjælland ved at fremme og udføre praksisnær forskning, udvikling og innovation gennem stærke EU-samarbejder.

Vi tilbyder
– Drøft din forskningsidé med os
– Få indblik i relevante puljer
– Få gavn af vores brede netværk nationalt og internationalt til nye forskningssamarbejder
– Ekspertviden i at søge og hjemtage EU midler: herunder Interreg, EU4Health med mere.
Vi guider og driver projekter hele vejen:
– Tidsstyring og fremdrift
– Milepæle og afrapportering til fond
– Overholdelse af fondskrav
– Perspektiv og indsigter fra patient/pårørende/sundhedspersonale, fx gennem interviews og observationer i eget hjem
– Facilitering af workshop og brugerinddragelse
– Forskningsformidling
– Kommunikationsstrategier og indholdsplaner
– Visuel identitet
– Video og foto
– Profilering af forskere og budskabstræning
Vi sikrer økonomisk gennemsigtighed gennem:
– Budgetlægning
– Økonomistyring
– Økonomisk afrapportering til fond
Vi udarbejder blandt andet:
– Sundhedsøkonomiske analyser af investering i screeningsudstyr og udbredelse af screeningspraksis i flere kontekster og praksisser.

Vores historie
Forskningsenheden i Staben er en enhed på Sjællands Universitetshospital, som hjælper forskere med at få økonomisk understøttelse til forskningsidéer. Enheden startede i sammenhæng med udviklingen af et Interreg-projekt og var først tilordnet direkte til Regionen før den i 2019 blev en del af universitetshospitalet. Enheden flyttede til Køge og fik navnet RePCO (Research projects and clinical optimization) på dansk: Enheden for Forskningsprojekter og Klinisk Optimering. Enheden overtog med tiden flere opgaver og skiftede i 2022 til det nuværende navn, Forskningsenheden i Staben.
Find vores projekterMission
Vi forbedrer sundhed og øger behandlingskvalitet og patienttilfredshed for borgere i Region Sjælland ved at fremme og udføre praksisnær forskning, udvikling og innovation igennem nationalt og internationalt samarbejde.
Vision
Vi vil skabe det bedste miljø for at forskning, udvikling og innovation i Region Sjælland spirer og gror for at opnå mest sundhed for borgerne.
Vores team


Søren har arbejdet med ledelse og udvikling i det meste af karrieren blandt andet hos TDC, som selvstændig og senest i det offentlige. Trives meget i innovativt miljø, og værdsætter derfor at være med til at udvikle Sjælland Universitetshospitals forskning og innovation.
- 2018 Health care Improvement Advisor
- 1992 HD-uddannelse i international business
- 1990 Produktionsingeniør

Ditte har en baggrund indenfor forskning. Hun har været ansat som projektleder i FORSK siden 2017, hvor har hun været involveret i en række forskningsprojekter. Som projektleder er hun ansvarlig for den administrative styring af projekterne, men har i flere af projekterne ligeledes selv planlagt og gennemført forsknings aktiviteter.
Ansættelser:
2017- Projektleder – Regionsjælland og Sjællands Universitetshospital (FORSK)
2014-2017 Post Doc – Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet, Institut for Fødevarevidenskab, Københavns Universitet
2010-2014 Ph.d. studerende – Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet, Institut for Fødevarevidenskab, Københavns Universitet
Uddannelser:
2016 ICH-GCP-certificeret
2014 Ph.d
2004 Cand. Scient. Human Ernæring, Københavns Universitet
Projektleder på projektet med ansvar for at projektleverancer nås indenfor tid og budget. Hun håndterer overordnet projektstyring, projektplaner, afrapportering, facilitering af diverse møder mv.
Projektleder på projektet med ansvar for at projektleverancer nås indenfor tid og budget. Håndtering af overordnet projektstyring, projektplaner, afrapportering, facilitering af diverse møder mv.
Projektleder i sidste del af projektet og slutrapportering på forskningsaktiviteter.
Projektleder på to arbejdspakker. Projektstyring og afrapportering, planlægning af studier, protokolskrivning og indhentning af godkendelser samt gennemførsel af forskningsaktiviteter.
Projektleder på en arbejdspakke med ansvar for forskningsaktivitet samt afrapportering. Studiedesign, protokolskrivning, indhentning af godkendelser samt gennemførsel af studie.
Involveret i opstarten af projektet i Region Sjælland.
Projektleder på projektet med ansvar for at gennemføre en arbejdspakke i projektet, samt afrapportering.


Lise er projektleder på Sustainable Use of Single Use Endoscopes og på Bridging Safe Elderly Care. Lise har tidligere arbejdet som projektleder i Psykiatrifonden og i den kommunale verden, hvor hun bl.a. har koordineret oplysningsindsatser om angst og depression samt indsatser og tilbud målrettet borgere med en demenssygdom og deres pårørende. I fritiden elsker Lise at være sammen med sine hunde og vandre i naturen.
Erhvervserfaring
2022-2023: Projektleder, Stevns Kommune
2015-2017: Projektleder, Lyngby-Taarbæk Kommune
2006-2014: Projektleder, Psykiatrifonden
Uddannelse
2004: Cand. mag i Psykologi og Internationale Udviklingsstudier, Roskilde Universitet
Lise er projektleder for projektet.
Lise er projektleder for projektet.

Maria har 10 års erfaring med strategisk udvikling, projektledelse og tværfagligt samarbejde i både Danmark og London. Hun har blandt andet været med til at udvikle en ny børnevaccinationsstrategi for en af Londons største kommuner. Med en analytisk tilgang brænder hun for at skabe innovative og bæredygtige løsninger, der gør en reel forskel.
– Public Health Specialist, Lambeth Council, London, 2023-2024
– Programme Lead – Vaccination Uptake, Lambeth Council, London, 2021-2023
– Public Health Commissioner (Children and Young People), Haringey Council, London, 2020-2021
Uddannelse
– Master in Public Health (MSc), City University London, 2015
Som projektleder på FLORENCE koordinerer jeg samarbejdet mellem forskere, klinikere og teknologieksperter for at udvikle et AI-baseret beslutningsstøtteværktøj til tarmkræftbehandling. Mit arbejde sikrer fremdrift, struktur og effektiv implementering af projektets innovative løsninger i klinisk praksis.
Som projektleder for Smart Clinic sikrer jeg fremdrift, koordination og samarbejde på tværs af landegrænser. Jeg driver arbejdspakkerne fremad, faciliterer møder, evaluerer resultater og understøtter implementeringen af digitale løsninger til bedre behandling af IBD-patienter.


Vicky har en baggrund indenfor forskning, og har erfaring med projektledelse både fra universitet og medicinalbranchen. I arbejdet som projektleder sætter hun pris på det tværfaglige samarbejde, hvor hver person bidrager med deres kompetencer. Vicky opholder sig gerne udendørs, hvor hun laver bålmad, sover i telt eller står på ski.
Tidligere ansættelser
2020-2023 GMP og Clinical Supply Manager – Nomeco/Specific Pharma
2019-2020 Projektleder, SegAfrica, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet
2013-2019 Mikrobiolog og Cell Bank Senior Scientist, Novo Nordisk
Uddannelse
2009 Ph.d. i mikrobiologi, Institut for Akvatiske Ressourcer, Danmarks Tekniske Universitet
2005 Cand. Tech. Al, Levnedsmiddelkanditat, Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole
Vicky er projektleder for projektet.
Vicky er projektleder for projektet.

Catherina har 8 års erhvervserfaring i den tyske sundhedssektor, herunder inden for sundhedsøkonomi og projektledelse inden for hospitalsplanlægning. Hun har en bachelorgrad i Health Sciences og en kandidatgrad i ledelse af sundheds- og socialorganisationer. Stillingen i forskningsenheden er en stor ny erfaring i udlandet kombineret med spændende internationale projekter i et innovativt sundhedsmiljø.
Erhverserfaring
2019-2023: Projektleder i hospitalsbyggeri, Universitetshospitalet Heidelberg, Tyskland
2019: Administrativ leder i en ambulant rehabiliteringsklinik, Rehamed Heidelberg, Tyskland
2015-2018: Konsulent for sygehusene Lohfert & Lohfert AG Hamburg, Tyskland
Uddannelse
Catherina er økonomikonsulent i projektet.
Catherina er økonomikonsulent i projektet.



o Dirk stammer fra Tyskland og har i mange år været leder af et Dominikanerkloster (et kulturcenter og museum) før han i 2006 flyttede til Danmark og blev museumschef på Lolland. Han brænder for vidensformidling, interkulturelle forbindelser og han har altid været glad for at arbejde med projekter, der bygger på europæisk samarbejde. Det var grunden til, han begyndte at arbejde med Interreg-projekter. I 2020 skiftede han branche fra kultursektoren til sundhedsvæsenet og har siden arbejdet i Forskningsenheden på SUH. I 2023 blev han bestyrelsesmedlem i Dansk-tysk Industri- og Handelsklub. Hobbys: Dirk arbejder gerne med billeder, har arbejdet meget med udstillinger og maler og tegner selv. Bonusinfo: Han spiser ikke fisk.
– 2021 – i dag Sjællands Universitetshospital, Forskningsenheden: Specialkonsulent (projektudvikling, projektmanagement og kommunikation)
– 2014 – 2020 Museum Lolland-Falster: Projektleder for museets Interreg-projekter
– 2009 – 2013 Roskilde Universitet: Forskningsprojekt om grænseoverskridende forvaltning i den opstående dansk-tysk Femernbælt Region
– Dirk er født og opvokset i Tyskland (delstaten Brandenburg), oplevede murens fald da han boede i nogle år i Leipzig.
– læste kulturvidenskab, æstetik og europæisk etnologien på Humboldt Universitet in Berlin og på Edinburgh University i Skotland.
1997 kandidatgrad (Magister Artium) 1997 i Berlin.
1999 opbygningsuddannelse som Presse- og PR-konsulent på Business Academy Berlin (FAW).
Jeg er kommunikationskonsulent for projektet. Det omfatter for bl.a. udarbejdelsen af kommunikationsstrategien, pressetekster, nyhedsbreve, billeder, opdateringen af hjemmesiden, og social media aktiviteter.
Jeg medvirkede i udviklingen af projektet og skrivningen af ansøgningen.
2023 – 2025
Sammen med forskere udarbejdede jeg projektansøgningen og ståede som projektleder for gennemførelsen og derefter afrapporteringen af projektet. Parallelt var jeg kommunikationskonsulent for TreaT som primært omfattede pressetekster og nyhedsbreve..
2022
Sammen med forskere udarbejdede jeg projektansøgningen og ståede som projektleder for gennemførelsen og derefter afrapporteringen af projektet. Parallelt var jeg kommunikationskonsulent for LICENSE som primært omfattede pressetekster og nyhedsbreve.
2022
I projektet arbejdede jeg som kommunikationskonsulent og var ansvarlig for bl.a. hjemmesiden, nyhedsbreve, pressetekster, billeder og produktionen af en afsluttende projektpublikation på 30 sider. Jeg medvirkede i gennemførelsen af projektets forskellige konferencer. Alt kommunikation forgik på dansk og tysk, derfor var der især for mig som tysk modersmålstalende stor fokus på den del af kommunikationsarbejde.
2019-2022.
I projektet arbejdede jeg som kommunikationskonsulent og var ansvarlig for bl.a. hjemmesiden, nyhedsbreve, pressetekster, billeder og produktionen af en afsluttende projektpublikation på 80 sider. Alt kommunikation forgik på dansk og tysk, derfor var der især for mig som tysk modersmålstalende stor fokus på den del af kommunikationsarbejde.
2019-2021.

Anne har fokus på patienters og sundhedsprofessionelles oplevelse og brug af eksempelvis nye behandlingsmetoder i form af teknologi eller anden innovativ tilgang. Anne har med en kandidat i Folkesundhedsvidenskab og tidligere ansættelser stor interesse i anvendt forskning og ’oversættelsen’ af forskning til nye kontekster med sigte på forankring. Anne svinger jævnligt padel-ketsjeren sammen med FORSK-kollegaer.
– September 2020 – nu: FORSK, Region Sjælland
– August 2019-2020: Projektleder i Forum for Mænds Sundhed, Region Hovedstaden
– Februar 2017-Juli 2019: Rådgiver i Center for Holdspil og Sundhed, Institut for Idræt og Ernæring på Københavns Universitet
– Januar 2015-Februar 2017: Videnskabelig assistent, Center for Holdspil og Sundhed, Institut for Idræt og Ernæring på Københavns Universitet
2014: Kandidat i Folkesundhedsvidenskab, Syddansk Universitet
2010: BA i Sundhedsfremme og Strategier, Roskilde Universitet
Anne foretager kvalitative undersøgelser i enhedens EU projekter indenfor sundhedsinnovation, heriblandt anvendes kvalitative metoder som fokusgruppeinterviews, individuelle interviews, observationer, workshops med både patienter, borgere, sundhedsprofessionelle og pårørende.
Anne foretager kvalitative undersøgelser i enhedens EU projekter indenfor sundhedsinnovation, heriblandt anvendes kvalitative metoder som fokusgruppeinterviews, individuelle interviews, observationer, workshops med både patienter, borgere, sundhedsprofessionelle og pårørende.
Velliv-projekt.


Camilla Ravnbøl er chefkonsulent og seniorforsker, ph.d ved Forskningsenheden i Staben på Sjællands Universitetshospital og lektor ved Institut for Mennesker og Teknologi på Roskilde Universitet. Camilla har en Ph.d. i antropologi fra Københavns Universitet og har i mange år forsket i social ulighed, hjemløshed og migration. Camilla har tidligere arbejdet for internationale organisationer i forskellige dele af verden, med fokus på menneskerettigheder og minoriteter.
Uddannelse:
– Ph.d. i antropologi, Københavns Universitet, 2018
– Kandidatgrad i antropologi, Københavns Universitet, 2008
– European Master’s Degree in Human Rights and Democratization, E.MA, 2007
Tidligere ansættelser
– Post doc. ved Institut for Antropologi, Københavns Universitet (2019-2022), efter afsluttet Ph.d. studie ved Institut for Antropologi (2013-2018)
– Konsulent, Central European University & Council of Europe, med ansvar for monitoreringsrapporter om Danmarks implementering af den nationale Roma strategi (2018-2022).
– Projektleder, Caritas, Danmark (2011-2013)
Ansvarlig for at udarbejde ansøgningen og tilknyttet som forsker i forbindelse med et kvalitativt studie af unge i transition fra børne- til voksenbehandling indenfor reumatologi.
Kvalitative undersøgelser om livet med synstab blandt personer med øjensygdommen tør AMD.


Frederike er uddannet antropolog fra Københavns Universitet. Hun har i de seneste år arbejdet med hjemtag af EU-midler til regionens forsknings- og innovationsprojekter samt gennemført kvalitative studier i disse projekter. For tiden arbejder hun på et ph.d.-projekt omkring brugen af sundhedsteknologier blandt mennesker med epilepsi.

Katrine er uddannet antropolog og har tidligere arbejdet i den kommunale sektor indenfor uddannelses- og arbejdsmarkedsområdet, særligt med fokus på børn og unge. Hun er optaget af et helhedsorienteret blik på problemstillingerne, og hvordan kvalitative metoder kan bidrage hertil gennem involvering af relevante aktører. Katrine har desuden en skønlitterær bogklub.
Uddannelser:
- 2016 Kandidat i Antropologi, Københavns Universitet
- 2012 Bachelor i Antropologi, Københavns Universitet
Erhverserfaring:
- 2020-2023 Udviklingskonsulent i Arbejdsmarkedssekretariatet, Vordingborg Kommune
- 2017-2018 Projektleder i Center for Børn og Undervisning, Faxe Kommune
- 2017 Akademisk medarbejder i Center for Dagtilbud og Skoler, Ishøj Kommune
Katrine er kvalitativ konsulent på projektet.
Katrine er kvalitativ konsulent på projektet.

Maja er specialkonsulent ved Forskningsenheden i Staben på Sjællands Universitetshospital (SUH), hvor hun foretager kvalitative undersøgelser af nye behandlingsmuligheder og teknologiske løsninger i sundhedsvæsenet samt udarbejder EU fondsansøgninger. Maja er uddannet Cand.mag. i antropologi og Europastudier og har en ph.d. fra Københavns Universitet. Maja har tidligere arbejdet som kvalitativ konsulent for Ballerup kommune, hvor hun bl.a. har arbejdet med det kommunale akut- og kræftområde med fokus på ældre og sårbare borgere samt det tværsektorielle samarbejde.
Uddannelser:
- 2016 PhD ved Center for Sund Aldring og Afdeling for Etnologi, Københavns Universitet
- 2007 Cand. mag. i Europastudier, Aarhus Universitet
- 2005 Bachelor i Antropologi, Aarhus Universitet
Erhvervserfaring:
- 2023 Projektansat konsulent, Center for Sundhed, Familie og Fritid, Vallensbæk Kommune
- 2018-2023 Antropolog og Konsulent, Center for Voksne og Sundhed, Ballerup Kommune
- 2018-2020 Projektansat konsulent, Center for Sundhed, Familie og Fritid
Ansvarlig for udvikling og gennemførelse af kvalitative undersøgelser af sundhedsprofessionelles erfaringer med nye teknologiske løsninger i sundhedsvæsenet i Danmark og Tyskland. Maja anvender bl.a. interviews, fokusgrupper og observationer til at belyse dette.
Ansvarlig for udvikling og gennemførelse af kvalitative undersøgelser af sundhedsprofessionelles og patienters erfaringer med nye teknologiske løsninger, herunder robotteknologi, i sundhedsvæsenet i Danmark og Tyskland. Maja anvender bl.a. interviews, fokusgrupper og observationer til at belyse disse erfaringer.


Natasha har været i Forskningsenheden siden sommeren 2021 og har i sommeren 2022 færdiggjort sin bachelor i europæisk etnologi. Hendes interessefokus ligger inde for bruger/patientinvolvering, samt selvmonitorering af egen behandling. Tidligere har Natasha arbejdet som handicapmedhjælper. Natashas store hobby er madlavning og madkultur.
Uddannelser:
– 2023 August bachelor i Europæisk etnologi
Tidligere ansættelser:
– Maj 2020- oktober 2022 Handicap medhjælper
– Juni 2018- februar 2020 Lufthavnsvikar
Baselineundersøgelse af anæstesien og vågne operationer. Interviews og observationer med sundhedspersonale og patienter i forbindelse med undersøgelsen.
Kvalitative undersøgelser i projektet, interviews og observationer af udlevering af GOBE ur til borgerne, samt vejning af borgerne i projektet. Opfølgende hjemme interviews med borgerne omkring uret og selvmonitorering af kalorie indtag.
Kvalitative undersøgelser i projektet, heriblandt hjemme interviews af AMD patienter. Observationer og deltagerobservationer af patienter i interventionstræning, samt fokusgruppeinterviews af patienterne ved træningsafslutning.
Kvalitative undersøgelser i projektet, heriblandt observationer af søvnapnø patienter ved multidisciplinær konsultation. Deltagerobservation af undervisning til søvnapnøpatienter.

Sara er uddannet jordemoder og er ved at læse en kandidat i Tværvidenskabelige Sundhedsstudier på RUC. Hun arbejder to dage om ugen i Forskningsenheden, hvor hun er tilknyttet det kvalitative team, og hun er optaget af at undersøge, hvordan patienter på bedst mulig vis bliver hjulpet i det danske sundhedsvæsen.
2020-2021: Jordemodervikar ved forskellige hospitaler i Danmark og Norge (bl.a. Rigshospitalet i København og fødeafdelinger i Bergen, Oslo og Stavanger).
2019-2020: Jordemoder, Vesterbro Lægehus
2015-2018: Jordemoder, Gynækologisk og Obstetrisk Afdeling på Nordsjællands Hospital
Uddannelser:
2022-2024: Kandidat i Tværvidenskabelige Sundhedsstudier, Roskilde Universitet
2012-2015: BA Jordemoderkundskab, Københavns Professionshøjskole
2007-2010: BA Kommunikation og Sundhedsfremme & Sundhedsstrategier, Roskilde Universitet
Planlægger og udfører kvalitative interviewundersøgelser af unge patienters oplevelse af overgangen fra børneafdelingen til voksenafdelingen i hospitalsregi. Også patienternes forældre og sundhedspersonale interviewes i projektet med det formål at bedre de unges transitionsproces.
Gennemførte fokusgruppeinterviews med patienter som havde øjensygdomme AMD. Det blev undersøgt, hvilke positive effekter ugentlig fysisk træning kan have på både sygdommens symptomer og på livet med AMD.
Gennemførte interviews med patienter med søvnapnø, som havde været en del af en ny interdisciplinær konferencetype. I interviewene blev bl.a. patienternes oplevelse af konferencen belyst.

Mette har ekspertise inden for forskningsformidling, kommunikation og branding og har tidligere arbejdet 10 år i reklamebureaubranchen, bl.a. som Head of Social i bureauet Mindshare Danmark. Mette motiveres af at skabe og formidle innovative løsninger på sundhedsudfordringer. Mette taler flydende fransk og har boet i Vancouver, Paris og London.
– Social Media Strategist, freelancer, Vancouver British Columbia, 2019
– Senior Social Lead, Kunde & co., 2018-2019
– Head of Social og Senior Social Advisor, Mindshare Danmark, 2014-2018
Uddannelse
– Kandidat i Interkulturelle markedsstudier og fransk, 2008-2011
– Bachelor i International Business Communication (Fransk/Interkulturel marketing), 2005-2008
Mette er kommunikationskonsulent på projekt FLORENCE og har ansvaret for udvikling og eksekvering af kommunikationsstrategi.
Mette er kommunikationskonsulent på projekt SmartClinic og har ansvaret for udvikling og eksekvering af kommunikationsstrategi.

Kristin startede som praktikant hos kommunikationsteamet, men har siden været en fast del af enheden. Hendes drive er de gode historier og hun elsker at få mulighed for at fordybe sig hvad end det er med video redigeringsteknikker eller finpudsning af den perfekte tekst. Hun drikker sin kaffe med mælk og ved uforholdsmæssigt meget om tv-programmet Spise med Price.
– Forskningsenheden i Staben / kommunikationskonsulent / jan 2022-
– Forskningsenheden i Staben / praktikant / aug 2021 – dec 2021
– Red Barnet, Creative & Digital / studentermedarbejder / feb 2020 – maj 2021
– Film- og Medievidenskab / bacheloruddannelse / sep 2018 – jan 2022
Fungerede som ansvarlig for kommunikation under og frem mod afslutningen af projektet, herunder intern og ekstern kommunikation, afrapportering samt planlægning og produktion af et større kortfilms-dokumentarprojekt, der samlede op på deltagernes oplevelse af ét års intervention.

Ida er den kreative sjæl bag størstedelen af FORSKs visuelle produkter i form af foto, video og grafisk arbejde. Hun har en fortid som fotojournalist og har jagtet den gode historie for de største danske aviser igennem mange år. Siden har hun taget en kandidat i politisk kommunikation og journalistik. Ida har set store dele af verdenen og er også internationalt gift med en australier. I sommerhalvåret går al Idas fritid med fingrene i kolonihavens køkkenhave.

Fatma har kommunikationsansvar for flere forskningsprojekter, som hun løfter med et strategisk fokus. Hun har over 10 års kommunikationsfaglig erfaring — både som ansat i den private og offentlige sektor og som selvstændig. Hendes force er, at hun opererer på flere niveauer — både strategisk og praktisk:. Fatma er både rådgiver, tekstforfatter, PR-ninja og relationsskaber med positiv energi og engagement i én og samme person. Hendes faglige vurdering er solid, og hun spiller andre gode til at kommunikere. Så er hun selvfølgelig med til at holde enhedens padel-hold oppe.
Uddannelser:
– 2019-2023 Efteruddannelser i sociale medier og forskningsformidling
– 2010 Cand. mag i International Virksomhedskommunikation fra SDU
– 2007 BA i International Virksomhedskommunikation
Erhvervserfaring:
– 2020 Kommunikationspartner i Banedanmark
– 2028 Selvstændig og partner i kommunikations- og marketingbureau
– 2026 Kommunikations- og markedsføringsansvarlig, Dreiststorgaard
Fatma er kommunikationsansvarlig på Innosleep.
Fatma var kommunikationsansvarlig på projektet.
Fatma var kommunikationsansvarlig på projektet.

Pia er kommunikationskonsulent og grafiker og arbejder blandt andet på Interregprojektet Bridging Safe Elderly Care og OPTIMIZE. Hun har bred kommunikations- og formidlingserfaring fra mange år i reklamebureaubranchen og som selvstændig. Pia har senest arbejdet på Holbæk Sygehus i Staben og Akutafdelingen med udlån til Driftsafdelingen og Forskningens Hus, hvor opgaverne var alt fra tekstforfatning til grafisk design, formidling og web. Fitness og gåture fylder hele året og i sommermånederne er Pia en aktiv tennisspiller og er også uddannet træner og referee.
Erhvervserfaring, seneste
2018-2023 Kommunikationskonsulent, Holbæk Sygehus
2007-2017 Selvstændig og partner, reklamebureau og fotostudie
2003-2007 Projektleder, Konnect Kommunikation
Uddannelse
Kommunikation og formidling, CBA
Sociale medier, CBA
Projektledelse (IPM), DJØF/Implement

Laura arbejder som studentermedhjælper og er i gang med en Bachelor i Engelsk på Københavns Universitet. Udover at bidrage til distributionen af medicin til hovedstadens hospitaler, brugte Laura i sine sabbatår på en skøn højskolerejse til Costa Rica, Mexico og Cuba. Hun nyder at udfolde sin kreativitet i en kunstforening, hvor hun fordyber sig i keramik.
Tidligere ansættelser:
2021-2023 Portør, Region Hovedstadens Apotek
Uddannelse:
2023 Påbegyndt Bachelor i Engelsk, Københavns Universitet
2017-2020 Handelseksamen, Niels Brock HHX